Jegyvásárlás

Program


Rojik T.-Szivák-Tóth V.: Szárazság

Rojik T.-Szivák-Tóth V.: Szárazság

Történetünk főhőse Dani, a magának való fiú és osztálytársa, Anikó. Abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy az ország egyik legjobb gimnáziumába járhatnak. Mindketten kilógnak a sorból egy kicsit, így nem véletlen, hogy hamar megtalálják a közös hangot. A kamaszok félénk barátkozását és a kibontakozó szerelmét azonban félbeszakítja egy újabb katasztrófa..

Aktuális előadások






Rojik Tamás – Szivák-Tóth Viktor: Szárazság
– komplex színházi nevelési előadás –
Az előadást 13 éves kortól ajánljuk.

Budapest, valamikor a 2050-es években.
A világ a bekövetkezett klímaváltozás okozta kihívásokkal küzd. Az életet egyrészt a technológiai fejlettség magas szintje, másrészt a természeti kincsek veszélyeztetettsége jellemzi. A modern kor vívmányai nem mindenki számára elérhetőek, csupán a jómódú kerületek lakóinak biztosítják a kényelmes életet.

A történetünk főhősei Dani, a magának való fiú és osztálytársa, Anikó abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy az ország egyik legjobb gimnáziumába járhatnak. Mindketten kilógnak a sorból egy kicsit, így nem véletlen, hogy hamar megtalálják a közös hangot. A kamaszok félénk barátkozását és a kibontakozó szerelmét azonban félbeszakítja egy újabb katasztrófa, aminek következtében a fiatalok elszakadnak egymástól, és az egész addigi életük fenekestül felfordul.

Vajon sikerül Daninak Anikó nyomára bukkanni, és ha igen, képesek lesznek együtt megbirkózni a rájuk váró kihívásokkal? Mit kezdenek az új információkkal, amik alapjaiban rengetik meg a világukról alkotott elképzeléseiket?


Alkotók
Látvány: Tóth Király Betti – Zatykó Borbála
Szcenikus: Balázs András – Filep Réka Andrea
Zene: Keresztény Tamás
Mozgás: Horváth Anna
Dramaturg: Deres Péter
Színházi nevelési szakember: Bethlenfalvy Ádám
Rendezőasszisztens: Rumán Cintia Zsófia
Ügyelő: Tóth Flamina
Súgó: Rumán Cintia Zsófia
Rendező: Szivák-Tóth Viktor

Előadás időtartama: 90 perc
Bemutató: 2022. március 9-10.

Ajánló


Robert Louis Stevenson regénye a XVIII. században, Jim Hawkins és anyja fogadójában kezdődik. Egy nap megszáll náluk egy kapitány, bizonyos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!