Jegyvásárlás

Program


Carlo Collodi - Deres Péter - Vidovszky György: PIN:OKKIO

Carlo Collodi - Deres Péter - Vidovszky György: PIN:OKKIO

Ha Carlo Collodi a XXI. században írta volna meg Pinokkió történetét, akkor valószínűleg a kisfiú nem fabábu lenne, hanem egy kis robot.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. május 21. csütörtök, 15:00

PINokkió - robot-játék

Ha Carlo Collodi a XXI. században írta volna meg Pinokkió történetét, akkor valószínűleg a kisfiú nem fabábu lenne, hanem egy kis robot.
Gepetto magánya enyhítésére hozza létre a szerkezetet, természetesen korántsem gondolva arra, hogy az majd életre kel. Egy éjjel megtörténik a csoda: a tökéletlen berendezés “felébred”, és elindul a kalandok sora. Tévés tehetségkutatón, játéktermen és gyerekkereskedőkön keresztül vezetnek a bonyodalmak, míg végül a történet boldog véget ér.

Rendező: Vidovszky György

Ajánlatunk


Vonalak, pontok, pattogó foltok, tekeredik, kerek, gurul, lebeg! Nézem, megérintem, ujjammal kísérem. Mozog! Látom! Megbirizgálom! – Fekete és Fehér, kerek és szögletes, ritmus és tánc játéka klasszikus zeneművekkel. A kontrasztos képek inspirálta előadást, már 6 hónapos kortól ajánljuk.

Tegyük a szívünkre a kezünket: sokan eljátszottunk már a gondolattal, mi lenne, ha valaki másnak mutatnánk magunkat. Ha olyan képet közvetíthetnénk, ami más és lehetőleg előnyösebb, mint a hétköznapi valóság. Örök fiatalság, vastag pénztárca, irigylésre méltó, csillogó élet - ezeket ma, a közösségi média kitárulkozó, harsány és külsőséges világában pofonegyszerű közszemlére tenni. Régen ehhez több kellett egy-két kattintásnál; minimum jó duma, megnyerő fellépés, tájékozottság, ösztönös elegancia és persze némi ravaszsággal elegy romlottság.

Tapsol, tapsolok, tapicskolok. Recseg, nyikorog, ki kopog? Kitátom, gurgulázom, hamm megrágom, kikiáltom! – Játék a zajokkal és dallamokkal, ismerkedés a saját hangunkkal határtalanul.

Ajánló


Robert Louis Stevenson regénye a XVIII. században, Jim Hawkins és anyja fogadójában kezdődik. Egy nap megszáll náluk egy kapitány, bizonyos…

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!