Program


10 ÉVES A HARMADIK FIGYELMEZTETÉS! Gála koncert
3

10 ÉVES A HARMADIK FIGYELMEZTETÉS! Gála koncert

A Harmadik Figyelmeztetést Cserna Antal, Fillár István, Gémes Antos és Horváth Zoltán alapította a Magyar Színház színészbüféjében. Tervük az örömzenélés volt – és ezt a tervet tíz év óta töretlenül megvalósítják.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 21. kedd, 19:00

Tíz éve tavasszal volt az első koncertünk! Rá fél évre csináltunk egy szilveszteri koncert show-t, a Magyar Színház nagyszínpadán. Ezt szeretnénk most megismételni veletek! Nem újév, de ünnep!
Ünnepeljük azt, h annyi csodás élményt kaptunk tőletek ebben az évtizedben, h a hobbink az életünk részévé válhatott! Köszönjük nektek, h még mindig szeretjük ezt csinálni! Különleges este lesz, a legnagyobb slágerekkel, meglepetés vendégekkel, sztorikkal, szeretettel! Most elhívhatjátok a nagyszülőket, és az unokákat is! Ajándékba azt kérjük, gyertek el! Mert ha még nem voltál próbáld ki! (ha már igen,úgyis jössz)

A színészzenekar jubileumi koncertje meglepetésekkel.

A zenészek meghívója: “Ünnepeljük azt, hogy annyi csodás élményt kaptunk tőletek ebben az évtizedben, hogy a hobbink az életünk részévé válhatott! Köszönjük nektek, hogy még mindig szeretjük ezt csinálni! Különleges este lesz, a legnagyobb slágerekkel, meglepetésvendégekkel, sztorikkal, szeretettel!”

Fellép:
Cserna Antal
Fillár István
Gémes Antos
László Zsolt
Pethő Gergely
Wágner-Puskás Péter
és sztárvendégeik

Ajánló


A gyönyörű királylány eladósorba kerül, jönnek is a kérők messze földről, hogy elnyerjék a kezét és vele együtt a fele…

Alex, az oroszlán és állatkerti barátai nagy kalamajkába keverednek, amikor Marty, a zebra, a pingvinek segítségével megszökik a New York-i…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!