Jegyvásárlás

Program


10 ÉVES A HARMADIK FIGYELMEZTETÉS! Gála koncert
3

10 ÉVES A HARMADIK FIGYELMEZTETÉS! Gála koncert

A Harmadik Figyelmeztetést Cserna Antal, Fillár István, Gémes Antos és Horváth Zoltán alapította a Magyar Színház színészbüféjében. Tervük az örömzenélés volt – és ezt a tervet tíz év óta töretlenül megvalósítják.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 21. kedd, 19:00

Tíz éve tavasszal volt az első koncertünk! Rá fél évre csináltunk egy szilveszteri koncert show-t, a Magyar Színház nagyszínpadán. Ezt szeretnénk most megismételni veletek! Nem újév, de ünnep!
Ünnepeljük azt, h annyi csodás élményt kaptunk tőletek ebben az évtizedben, h a hobbink az életünk részévé válhatott! Köszönjük nektek, h még mindig szeretjük ezt csinálni! Különleges este lesz, a legnagyobb slágerekkel, meglepetés vendégekkel, sztorikkal, szeretettel! Most elhívhatjátok a nagyszülőket, és az unokákat is! Ajándékba azt kérjük, gyertek el! Mert ha még nem voltál próbáld ki! (ha már igen,úgyis jössz)

A színészzenekar jubileumi koncertje meglepetésekkel.

A zenészek meghívója: “Ünnepeljük azt, hogy annyi csodás élményt kaptunk tőletek ebben az évtizedben, hogy a hobbink az életünk részévé válhatott! Köszönjük nektek, hogy még mindig szeretjük ezt csinálni! Különleges este lesz, a legnagyobb slágerekkel, meglepetésvendégekkel, sztorikkal, szeretettel!”

Fellép:
Cserna Antal
Fillár István
Gémes Antos
László Zsolt
Pethő Gergely
Wágner-Puskás Péter
és sztárvendégeik

Ajánlatunk


Fiatal hőseink kóborlásuk során sok ellenséggel, de barátokkal, jóakarókkal is találkoznak – így például egy nemes lelkű művésszel, aki megtanítja őket a zene, az éneklés csodálatos hatalmára. És persze arra, hogy a legnagyobb ínség idején sem szabad elfelejtkezni az olyan örök értékekről, mint a barátság, a hűség és a bátorság. Vajon sok kaland árán sikerül-e a gyerekcsapatnak legyőzni az akadályokat? Sikerül-e embernek maradni az embertelenségben?

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Egy árva gyermekekből álló csapat, és egy rendkívüli felnőtt, egy rémes lelkű művész varázslatos története hűségről, bátorságról, barátságról és emberségről…

A gyönyörű királylány eladósorba kerül, jönnek is a kérők messze földről, hogy elnyerjék a kezét és vele együtt a fele…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!