Jegyvásárlás

Program


Peter Stone: SUGAR | VAN AKI FORRÓN SZERETI

Peter Stone: SUGAR | VAN AKI FORRÓN SZERETI

Ki ne látta volna a világhírű Van, aki forrón szereti című filmet, Marilyn Monroe-val, Tony Curtissel és Jack Lemmonnal?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 31. vasárnap, 17:00

Joe és Jerry, a két tehetséges, de korgó gyomrú muzsikus életveszélybe került: véletlenül tanúi lettek egy maffialeszámolásnak, úgyhogy menekülniük kell Chicagóból – mégpedig a lehető leggyorsabban és bármilyen módon. Rájuk mosolyog a szerencse, mert egy zenekar floridai turnéra indul, és épp szaxofonost meg bőgőst keresnek. Igen ám, csakhogy ez egy női zenekar! Mit lehet tenni, hőseink parókát és női ruhát öltenek, s ezzel kezdetét veszi életük legkülönösebb kalandja, amelynek végén ott várja őket a szerelem is. De hogyan magyarázzák meg a szerelmüknek, hogy ők nem egészen azok, akiknek látszanak? És mi lesz a maffiával, amely egészen Miamiig üldözi őket?

Ki ne látta volna a világhírű Van, aki forrón szereti című filmet Marilyn Monroe-val, Tony Curtisszel és Jack Lemmonnal? A Sugar című musical ennek a tüneményes filmnek a színpadi feldolgozása, ugyanazzal a lebilincselő humorral, üde hangulattal, csavaros történettel és persze a jól ismert hősökkel. A zenés színház egyik legbravúrosabb vígjátéka 2016 februárjában a Pesti Magyar Színházban Méhes László rendezésében, kiváló szereposztásban látható!

Zene: JULE STYNE
Dalszövegek: BOB MERRILL
Színpadra írta: PETER STONE a „Van aki forrón szereti” című film forgatókönyve alapján,
melyet BILLY WILDER és I. A. L. DIAMOND írtak ROBERT THOEREN történetéből
A Broadway változatot létrehozta: DAVID MERRICK
A Broadway változatot rendezte és koreografálta: GOWER CHAMPION

Fordította: Bátki Mihály
Magyar dalszövegek: Topolcsányi Laura

Az előadás a TAMS-WITMARK MUSIC LIBRARY, INC. (560 Lexington Avenue, New York, New York 10022, U.S.A.) engedélyével, a Hofra Kft. közvetítésével jött létre.

Az előadásban közreműködik a Coincidance társulat, valamint a Pesti Magyar Színiakadémia növendékei

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Háy János Házasságon innen, házasságon túl cí­mű darabja megkapó őszinteséggel, helyenként ellenállhatatlan iróniával tart tükröt elénk. És ha a kép kicsit torz, nem biztos, hogy a tükröt kell okolnunk...

Ajánló


Robert Louis Stevenson regénye a XVIII. században, Jim Hawkins és anyja fogadójában kezdődik. Egy nap megszáll náluk egy kapitány, bizonyos…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!