Jegyvásárlás

Program


Murphy törvényei

Murphy törvényei

Murphy törvényei
(10-100 éveseknek ajánljuk!)

– komédia improvizatív elemekkel –

Írta, rendezte és előadja: Dvorák Gábor
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 14. vasárnap, 15:30

Murphy törvényei
(10-100 éveseknek ajánljuk!)

– komédia improvizatív elemekkel –

Írta, rendezte és előadja: Dvorák Gábor

Az előadás a közismert Murphy könyvek szellemiségére épülő humoros történetek láncolata. A jelenetek azon túl, hogy kacagtatóak és vidámak, minden esetben drámát is hordoznak magukban. Az emberi butaság kikarikírozásával egy ”görbe tükör”-ben láthatjuk mindennapjaink fájdalmait, örömeit, emberi  gyarlóságainkat, vágyaink és a valóság ellentmondásait.

”  Ha valami elromolhat, az el is romlik!”
Vágyaink és a valóság SOHA nem találkoznak.
Murphy optimista, mi vagyunk pesszimisták.
Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál!

Ajánlatunk


Tegyük a szívünkre a kezünket: sokan eljátszottunk már a gondolattal, mi lenne, ha valaki másnak mutatnánk magunkat. Ha olyan képet közvetíthetnénk, ami más és lehetőleg előnyösebb, mint a hétköznapi valóság. Örök fiatalság, vastag pénztárca, irigylésre méltó, csillogó élet - ezeket ma, a közösségi média kitárulkozó, harsány és külsőséges világában pofonegyszerű közszemlére tenni. Régen ehhez több kellett egy-két kattintásnál; minimum jó duma, megnyerő fellépés, tájékozottság, ösztönös elegancia és persze némi ravaszsággal elegy romlottság.

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

Tapsol, tapsolok, tapicskolok. Recseg, nyikorog, ki kopog? Kitátom, gurgulázom, hamm megrágom, kikiáltom! – Játék a zajokkal és dallamokkal, ismerkedés a saját hangunkkal határtalanul.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!