Jegyvásárlás

Program


Hedry Mária :TÜNDÉR MÍRA

Hedry Mária :TÜNDÉR MÍRA

– mesejáték két részben –
színház-pedagógiai foglalkozással
5-11 éves gyerekeknek
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 8. kedd, 11:00

Talpraesett királykisasszony, vagány halászlegény, eltűnt királynő, befolyásolható uralkodó, gonosz mágus, egy udvari bolond és a jóravaló felesége elevenedik és megannyi tüneményes lény és tündér. Igazi népmesei hősök segítségével elevenedik meg Tündér Míra története, a jó és a rossz harca. Ebben a varázslatos mesében minden lehetséges! És miközben csak kapkodjuk a fejünket a csodák láttán, a történet szinte észrevétlenül tanít minket a természetvédelem, s az egyéni felelősség fontosságára.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A Pesti Magyar Színház igazi világsikerrel köszönti az áprilist. A Jászai Mari-díjas Szente Vajk rendezésében érkezik az Oliver! című musical a Hevesi Sándor téri teátrumba. Monumentális díszlettel és fülbemászó dallamokkal vár mindenkit új családi előadásával az intézmény.

Ajánló


Egy árva gyermekekből álló csapat, és egy rendkívüli felnőtt, egy rémes lelkű művész varázslatos története hűségről, bátorságról, barátságról és emberségről…

A gyönyörű királylány eladósorba kerül, jönnek is a kérők messze földről, hogy elnyerjék a kezét és vele együtt a fele…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!